Skitten snø Mahmona Khan

By: Publication details: Oslo Aschehoug 2011Description: 191 sISBN:
  • 9788203253430
Subject(s): DDC classification:
  • 5 5 5
  • 177
  • 303.482
  • 364.153
Contents:
Har ordliste
Summary: Dette er en fortelling om fire venninner og det multikulturelle Oslo. Venninnene tilhører både norsk og pakistansk miljø og er gode venner. Da en av jentene blir lurt og voldtatt av en norsk-pakistansk gutt, og siden truet på livet dersom hun røper ham, bestemmer venninnegjengen seg for at de må gjøre noe. En viktig pådriver i denne kampen blir Charlotte, som også er blitt mishandlet av den samme gutten. Vennskapet mellom venninnene med ulik kulturbakgrunn gjør dem sterke. Dette er en fortelling om voldtekt, ære, venninnesamhold og hevn. Fortelling for ungdomstrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen u K (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 24/03/2021 73169296

Har ordliste

Dette er en fortelling om fire venninner og det multikulturelle Oslo. Venninnene tilhører både norsk og pakistansk miljø og er gode venner. Da en av jentene blir lurt og voldtatt av en norsk-pakistansk gutt, og siden truet på livet dersom hun røper ham, bestemmer venninnegjengen seg for at de må gjøre noe. En viktig pådriver i denne kampen blir Charlotte, som også er blitt mishandlet av den samme gutten. Vennskapet mellom venninnene med ulik kulturbakgrunn gjør dem sterke. Dette er en fortelling om voldtekt, ære, venninnesamhold og hevn. Fortelling for ungdomstrinnet.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha