Tips og triks for Pokémon Go-spillere teknikker og tips for Pokémon-fangst og kamp! Justin Ryan ; [oversetter: Tom-Erik Fure]

By: Contributor(s): Original language: English Publication details: [Oslo] Egmont Kids Media 2016Description: 98 s. kol. illISBN:
  • 9788242955739
Subject(s): DDC classification:
  • 794.8
  • 23/nor
Summary: I denne uoffisielle guideboka i Pokémon Go! er det tips og strategier for blant annet å bli en sterkere spiller ved å utvikle og levle opp Pokémonene. Her kan man lære om hvilke typer Pokémoner som finnes og hvilke typer som er sterkere mot andre, kampsport - når bør man angripe, unnvike eller flykte, spesialangrep og hvordan forberede dem, hvilke av de sterkeste Pokémonene man vil møte, og hvordan ta seg av dem. Sakprosa for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen u 794.8 R (Browse shelf(Opens below)) 1.ex On hold 73172728

På omslaget: Den uoffisielle guiden

I denne uoffisielle guideboka i Pokémon Go! er det tips og strategier for blant annet å bli en sterkere spiller ved å utvikle og levle opp Pokémonene. Her kan man lære om hvilke typer Pokémoner som finnes og hvilke typer som er sterkere mot andre, kampsport - når bør man angripe, unnvike eller flykte, spesialangrep og hvordan forberede dem, hvilke av de sterkeste Pokémonene man vil møte, og hvordan ta seg av dem. Sakprosa for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 9-13 år

Omslagstittel: Tips og triks for Pokémon Go!

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha