En veldig god jul Mandy Sutcliffe ; [tekst av Gillian Shields ; oversatt av Torill Hofmo]

By: Contributor(s): Original language: English Series: Belle & BooPublication details: [Oslo] Gammafon cop. 2014Description: [32] s. kol. illISBN:
  • 9788282184038
Uniform titles:
  • Belle & Boo and the very merry Christmas
Subject(s): Genre/Form: Summary: Lille Belle og kaninen hennes Boo er alltid sammen. De oppdager magien midt i hverdagen på solskinnsdager, på regnværsdager og på late dager da de ikke gjør noe dager. Det er snart jul og Belle og Boo har det travelt med å bli ferdig med alt som skal gjøres. De skal pynte juletreet, henge opp julestrømper og bake pepperkaker. Dette skal bli den aller, aller beste julen. Billedbok for førskolebarn.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen JUL bl S (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 19/12/2023 73172407

Lille Belle og kaninen hennes Boo er alltid sammen. De oppdager magien midt i hverdagen på solskinnsdager, på regnværsdager og på late dager da de ikke gjør noe dager. Det er snart jul og Belle og Boo har det travelt med å bli ferdig med alt som skal gjøres. De skal pynte juletreet, henge opp julestrømper og bake pepperkaker. Dette skal bli den aller, aller beste julen. Billedbok for førskolebarn.

God, leselig skrift

Originaltittel: Belle & Boo and the very merry Christmas

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha