Bra godt hverdagsmat og byttetriks Berit Nordstrand, Klaus Sonstad ; fotograf Mats Dreyer

Av: Bidragsyter(e): Materialtype: TekstTekstDetaljer om utgivelse: Oslo Gyldendal 2018Beskrivelse: 179 s. kol. illISBN:
  • 9788205516724
Emne(r): Sjanger/form: DDC-klassifikasjon:
  • 641.5 23/nor
Innhold:
Har ordliste, register
Sammendrag: Klaus Sonstad og Berit Nordstrand forener krefter i den sunne og gode hverdagsmatens navn. Boka utgis i forbindelse med serien «Bra godt» som sendes på TV2 høsten 2018. I denne kokeboken finnes middager og desserter som kan nytes med beste samvittighet, ifølge Berit Nordstrand. I disse oppskriftene kan man lære å lage mat med en optimal sammensetning av næringsstoffer for hode og hjerte, etter Nordstrands prinsipper. Klaus Sonstad bidrar med humoristiske innslag og gravende spørsmål om ernæring og «riktige byggeklosser» for kroppen, slik at Nordstrands ernæringsfilosofi blir tydelig og tilgjengelig for leseren. Omtalen er utarbeidet av BS.
Tagger fra dette biblioteket: Ingen tagger fra dette biblioteket for denne tittelen. Logg på for å legge til tagger.
Stjernevurdering
    Gjennomsnittlig vurdering: 0.0 (0 stemmer)
Beholdning
Eksemplartype Nåværende bibliotek Hyllesignatur Status Forfallsdato Strekkode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen 641.5 N (Bla i hyllen(Åpnes under)) Tilgjengelig 73174741

Har ordliste, register

Klaus Sonstad og Berit Nordstrand forener krefter i den sunne og gode hverdagsmatens navn. Boka utgis i forbindelse med serien «Bra godt» som sendes på TV2 høsten 2018. I denne kokeboken finnes middager og desserter som kan nytes med beste samvittighet, ifølge Berit Nordstrand. I disse oppskriftene kan man lære å lage mat med en optimal sammensetning av næringsstoffer for hode og hjerte, etter Nordstrands prinsipper. Klaus Sonstad bidrar med humoristiske innslag og gravende spørsmål om ernæring og «riktige byggeklosser» for kroppen, slik at Nordstrands ernæringsfilosofi blir tydelig og tilgjengelig for leseren. Omtalen er utarbeidet av BS.

Det finnes ingen kommentarer til denne posten.

for å legge inn en kommentar.

Med kraft fra Koha