Bagatelle Hellstrøms siste måltid Eyvind Hellstrøm
Materialtype: TekstDetaljer om utgivelse: Oslo Aschehoug cop. 2010Beskrivelse: 313 s. kol. illISBN:- 9788203238451
- 647.954821 5
- 641.5 5
Innhold:
Sammendrag: I nesten 30 år har Eivind Hellstrøm vært kjøkkensjef for Restaurant Bagatelle på vestkanten i Oslo. Restauranten har oppnådd to stjerner i guide Michelin og i denne boka forteller Hellstrøm om medarbeiderne, gjestene, vinkjelleren, norsk gastronomi og råvarer, morsomme episoder med mer. Vi får også oppskriftene på Hellstrøms mange signaturretter.
Har kronologi
Eksemplartype | Nåværende bibliotek | Hyllesignatur | Status | Forfallsdato | Strekkode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Flesberg bibliotek Samlingen | q 647.9 H (Bla i hyllen(Åpnes under)) | Tilgjengelig | 73174408 |
Blar i Flesberg bibliotek hyller, Hylleplassering: Samlingen Lukk hylleviseren (Skjul hylleviseren)
Har kronologi
I nesten 30 år har Eivind Hellstrøm vært kjøkkensjef for Restaurant Bagatelle på vestkanten i Oslo. Restauranten har oppnådd to stjerner i guide Michelin og i denne boka forteller Hellstrøm om medarbeiderne, gjestene, vinkjelleren, norsk gastronomi og råvarer, morsomme episoder med mer. Vi får også oppskriftene på Hellstrøms mange signaturretter.
Det finnes ingen kommentarer til denne posten.
Logg på kontoen din for å legge inn en kommentar.