Det som står på spill Thomas Hylland Eriksen ; illustrasjoner av Siri Dokken

By: Contributor(s): Publication details: Oslo Aschehoug 2012Description: 136 s. illISBN:
  • 9788203254451
Subject(s): DDC classification:
  • 300
  • 5
Contents:
Har bibliografi, innholdsfortegnelse
Summary: Etter den 22. juni 2011 kan man ikke lenger ta verken tryggheten eller friheten for gitt. Denne boka argumenterer for betydningen av å bry seg om politiske spørsmål. Budskapet er at det finnes noen umistelige verdier som bare kan forsvares ved at folk engasjerer seg f.eks. i saker som har å gjøre med miljø, rettferdighet, toleranse og fred, eller nærmere utfordringer som bevilgninger til idretten, nedleggelse av musikkskoler eller skolepolitikk. Men den handler også om hvorfor det er viktig å diskutere, og hvor viktig det er å kunne være uenig. Det verste som kan ramme dette landet, er likegyldighet. Derfor avrundes boka med en diskusjon av uenighetsfelleskapet som er Norge og en oppfordring til leserne om å være uenige når det er nødvendig. Faktabok for ungdomstrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen u 300 E (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 14/01/2020 73170276

Har bibliografi, innholdsfortegnelse

Etter den 22. juni 2011 kan man ikke lenger ta verken tryggheten eller friheten for gitt. Denne boka argumenterer for betydningen av å bry seg om politiske spørsmål. Budskapet er at det finnes noen umistelige verdier som bare kan forsvares ved at folk engasjerer seg f.eks. i saker som har å gjøre med miljø, rettferdighet, toleranse og fred, eller nærmere utfordringer som bevilgninger til idretten, nedleggelse av musikkskoler eller skolepolitikk. Men den handler også om hvorfor det er viktig å diskutere, og hvor viktig det er å kunne være uenig. Det verste som kan ramme dette landet, er likegyldighet. Derfor avrundes boka med en diskusjon av uenighetsfelleskapet som er Norge og en oppfordring til leserne om å være uenige når det er nødvendig. Faktabok for ungdomstrinnet.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha