Rampete Robin og talentkonkurransen Francesca Simon ; illustrert av Tony Ross ; oversatt av Dagny Holm

By: Contributor(s): Original language: English Series: Rampete RobinPublication details: [Oslo] Gyldendal 2010Description: 109 s. illISBN:
  • 9788205397866
Uniform titles:
  • Horrid Henry wakes the dead
Summary: Rampete Robin er og blir en frekkas, og det ser ikke ut til at han har tenkt å gi seg med det første heller. Han fortsetter å utfordre Gretne Grete, og det blir en tøff valgkamp når begge stiller til elevrådsvalget. For ikke å snakke om hverdagens små krangler med lillebror Perfekte Peter. Men under den store talentkonkurransen på skolen, der Rampete Robin opptrer med en forestilling som inkluderer en kiste og et lik, er det for en gangs skyld Peter som tar siste stikk. Fortellinger for småskole-/mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b S (Browse shelf(Opens below)) 2.ex Checked out 23/07/2024 75000032

Rampete Robin er og blir en frekkas, og det ser ikke ut til at han har tenkt å gi seg med det første heller. Han fortsetter å utfordre Gretne Grete, og det blir en tøff valgkamp når begge stiller til elevrådsvalget. For ikke å snakke om hverdagens små krangler med lillebror Perfekte Peter. Men under den store talentkonkurransen på skolen, der Rampete Robin opptrer med en forestilling som inkluderer en kiste og et lik, er det for en gangs skyld Peter som tar siste stikk. Fortellinger for småskole-/mellomtrinnet.

God, leselig skrift

Originaltittel: Horrid Henry wakes the dead

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha