Morten Schakenda smaker det er verdt å ta vare på John Rørdam, Kate Hagen, Lars Petter Pettersen
Detaljer om utgivelse: Oslo Aschehoug 2017Beskrivelse: 167 s. kol. illISBN:- 9788203296819
- 641.5
- 23/nor
Eksemplartype | Nåværende bibliotek | Hyllesignatur | Kopinummer | Status | Forfallsdato | Strekkode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Flesberg bibliotek Samlingen | q 641.5 R (Bla i hyllen(Åpnes under)) | 1.ex | Tilgjengelig | 73173862 |
Blar i Flesberg bibliotek hyller, Hylleplassering: Samlingen Lukk hylleviseren (Skjul hylleviseren)
Medforfatter og oppskrifter: Morten Schakenda
På omslaget: Kokken fra Gjersvika som ble bakeren i Lom
Har register
Morten Schakenda er for mange kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt spesielle bakeri. Men Schakenda er egentlig utdannet kokk, og har reist verden rundt både som kokk og mesterbaker. I denne boka tar han leseren med på en matreise som starter hjemme i Gjerdsvika på Sunnmøre. Det var her interessen for mat og smak ble vekket. Boka samler 50 av hans beste smaker og retter fra alle verdenshjørner. Her er forretter, hovedretter, desserter og bakst, kronologisk ordnet etter når Schakenda selv oppdaget dem. Oppskriftene er tilpasset norske råvarer og kjøkken. Omtalen er utarbeidet av BS.
Det finnes ingen kommentarer til denne posten.