Morten Schakenda smaker det er verdt å ta vare på John Rørdam, Kate Hagen, Lars Petter Pettersen

Av: Bidragsyter(e): Detaljer om utgivelse: Oslo Aschehoug 2017Beskrivelse: 167 s. kol. illISBN:
  • 9788203296819
Emne(r): Sjanger/form: DDC-klassifikasjon:
  • 641.5
  • 23/nor
Innhold:
Har register
Sammendrag: Morten Schakenda er for mange kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt spesielle bakeri. Men Schakenda er egentlig utdannet kokk, og har reist verden rundt både som kokk og mesterbaker. I denne boka tar han leseren med på en matreise som starter hjemme i Gjerdsvika på Sunnmøre. Det var her interessen for mat og smak ble vekket. Boka samler 50 av hans beste smaker og retter fra alle verdenshjørner. Her er forretter, hovedretter, desserter og bakst, kronologisk ordnet etter når Schakenda selv oppdaget dem. Oppskriftene er tilpasset norske råvarer og kjøkken. Omtalen er utarbeidet av BS.
Tagger fra dette biblioteket: Ingen tagger fra dette biblioteket for denne tittelen. Logg på for å legge til tagger.
Stjernevurdering
    Gjennomsnittlig vurdering: 0.0 (0 stemmer)

Medforfatter og oppskrifter: Morten Schakenda

På omslaget: Kokken fra Gjersvika som ble bakeren i Lom

Har register

Morten Schakenda er for mange kjent som bakeren fra Lom, der han har skapt sitt spesielle bakeri. Men Schakenda er egentlig utdannet kokk, og har reist verden rundt både som kokk og mesterbaker. I denne boka tar han leseren med på en matreise som starter hjemme i Gjerdsvika på Sunnmøre. Det var her interessen for mat og smak ble vekket. Boka samler 50 av hans beste smaker og retter fra alle verdenshjørner. Her er forretter, hovedretter, desserter og bakst, kronologisk ordnet etter når Schakenda selv oppdaget dem. Oppskriftene er tilpasset norske råvarer og kjøkken. Omtalen er utarbeidet av BS.

Det finnes ingen kommentarer til denne posten.

for å legge inn en kommentar.

Med kraft fra Koha