Gracies hemmelighet Santa Montefiore ; oversatt av Eva Ulven

By: Contributor(s): Original language: English Publication details: Oslo Bastion 2018Description: 431 sISBN:
  • 9788283131550
Uniform titles:
  • The temptation of Gracie
Subject(s): Genre/Form: Summary: Gracie lever et stille liv i Devon, England. Datteren Carina ser hun sjeldent til, og heller ikke barnebarnet Anastasia på 17. Da Gracie ser en annonse for et italiensk matlagingskurs i Toscana, får hun ånden over seg og bestiller reisen til alle tre. Carina og Anastasia stiller seg uforstående til hva som har rammet den vanligvis forsiktige Gracie. Vel fremme i Toscana, blir det snart tydelig at Gracie har en hemmelig fortid og fargerike historier som knytter seg uløselig til Italia. Fortellingene skaper nye bånd mellom de tre kvinnene. Omtalen er utarbeidet av BS. Boken inngår i BS Bestselgerabonnement.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen M (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 02/05/2022 73174038

Gracie lever et stille liv i Devon, England. Datteren Carina ser hun sjeldent til, og heller ikke barnebarnet Anastasia på 17. Da Gracie ser en annonse for et italiensk matlagingskurs i Toscana, får hun ånden over seg og bestiller reisen til alle tre. Carina og Anastasia stiller seg uforstående til hva som har rammet den vanligvis forsiktige Gracie. Vel fremme i Toscana, blir det snart tydelig at Gracie har en hemmelig fortid og fargerike historier som knytter seg uløselig til Italia. Fortellingene skaper nye bånd mellom de tre kvinnene. Omtalen er utarbeidet av BS. Boken inngår i BS Bestselgerabonnement.

Originaltittel: The temptation of Gracie

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha