Tom Gates er helt konge (av og til) Liz Pichon ; oversatt av Kirsti Vogt

By: Contributor(s): Original language: English Series: Tom Gates ; [5]Publication details: Oslo Aschehoug 2016Description: 249 s. illISBN:
  • 9788203259647
Uniform titles:
  • Tom Gates is absolutely fantastic (at some things)
Subject(s): Genre/Form: Summary: Mr. Fullerman har bestemt at klassen til Tom skal dra på leirskole. For Tom er dette fantastiske nyheter, så sant han ikke kommer på gruppe med noen som snorker eller med Marcus Meldrew. En ting som er irriterende er at Delia har truet med å male rommet hans i mange spenstige farger mens han er borte. Det eneste han ønsker seg av overraskelser når han kommer hjem igjen er et kjæledyr, noe han alltid har ønsket seg. Han har hørt foreldrene snakke om det. Boka er rikt illustrert i tegneseriestil. Humor for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.Continues: Glimrende ideer (stort sett)Continued by: Ekstra stilige saker (eh)
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen b P (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 18/05/2023 73173004

Mr. Fullerman har bestemt at klassen til Tom skal dra på leirskole. For Tom er dette fantastiske nyheter, så sant han ikke kommer på gruppe med noen som snorker eller med Marcus Meldrew. En ting som er irriterende er at Delia har truet med å male rommet hans i mange spenstige farger mens han er borte. Det eneste han ønsker seg av overraskelser når han kommer hjem igjen er et kjæledyr, noe han alltid har ønsket seg. Han har hørt foreldrene snakke om det. Boka er rikt illustrert i tegneseriestil. Humor for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 9-13 år

God, leselig skrift

Originaltittel: Tom Gates is absolutely fantastic (at some things)

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha