Drive screenplay by Hossein Amini ; directed by Nicolas Winding Refn Dvd

Contributor(s): Language: English Summary language: Norwegian (Bokmål) Original language: English Publication details: Oslo SF Norge [2012]Description: 1 DVD (1 t, 36 min) lyd, kolUniform titles:
  • Drive
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 5
  • 796.7
I rollene: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston m.fl.Summary: Hovedpersonen i "Drive", kun titulert som The Driver, er stuntsjåfør på dagtid, rømningssjåfør på natten. Det spiller ingen rolle hva han må gjøre, han er mest komfortabel bak rattet på en bil. Men en dag skal hans verden forandres. Han møter nabokvinnen i heisen der han bor, og etter at hennes bil streiker er han plutselig i gang med en daglig rutine: å kjøre henne til jobb hver dag og passe hennes sønn - mens de venter på at hennes bil blir fikset. Avbrekket i Drivers liv skal likevel nå en ende når Irenes ektemann slipper tidligere ut av fengsel. Det er da problemene tiltar for alvor. Filmen fikk terningkast 5-6 i norske aviser.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
DVD Flesberg bibliotek Samlingen dvd ACT D (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73169596

Basert på romanen: Drive / James Sallis

Produksjonsår: 2011

I rollene: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston m.fl.

Hovedpersonen i "Drive", kun titulert som The Driver, er stuntsjåfør på dagtid, rømningssjåfør på natten. Det spiller ingen rolle hva han må gjøre, han er mest komfortabel bak rattet på en bil. Men en dag skal hans verden forandres. Han møter nabokvinnen i heisen der han bor, og etter at hennes bil streiker er han plutselig i gang med en daglig rutine: å kjøre henne til jobb hver dag og passe hennes sønn - mens de venter på at hennes bil blir fikset. Avbrekket i Drivers liv skal likevel nå en ende når Irenes ektemann slipper tidligere ut av fengsel. Det er da problemene tiltar for alvor. Filmen fikk terningkast 5-6 i norske aviser.

Aldersgrense 15 år

Engelsk tale, valgfri norsk tekst

Originaltittel: Drive

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha