Kaja og Stine og sjokoladetyvene Line Baugstø ; illustrert av Flu Hartberg

By: Contributor(s): Series: Lesehesten. Den lille lesehestenPublication details: Oslo Aschehoug 2009Description: 38 s. kol. illISBN:
  • 9788203251054
Summary: Detektivbyrået til Kaja og Stine får en ny sak å ordne opp i når jentene besøker godtebutikken. Til sin store forskrekkelse oppdager de to butikktyver. Når den ene tyven i tillegg er Stines bror blir saken enda vanskeligere. De er usikre på hva de skal gjøre, skal de late som ingenting eller fortelle det til de voksne. Hvis de forteller det blir det jo å sladre. Det blir mye dramatikk og engstelse, men det ender godt denne gangen også. Boka har fargerike illustrasjoner i tegneseriestil, store bokstaver, korte setninger og enkel tekst. Lettlest for småskoletrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b B (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 12/06/2024 73165077
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b B (Browse shelf(Opens below)) 2.ex Available 74201788

Detektivbyrået til Kaja og Stine får en ny sak å ordne opp i når jentene besøker godtebutikken. Til sin store forskrekkelse oppdager de to butikktyver. Når den ene tyven i tillegg er Stines bror blir saken enda vanskeligere. De er usikre på hva de skal gjøre, skal de late som ingenting eller fortelle det til de voksne. Hvis de forteller det blir det jo å sladre. Det blir mye dramatikk og engstelse, men det ender godt denne gangen også. Boka har fargerike illustrasjoner i tegneseriestil, store bokstaver, korte setninger og enkel tekst. Lettlest for småskoletrinnet.

Lettlest

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha