Oppdrag Nemo

Original language: English Publication details: [Oslo] Spektrum 2016Description: [20] s. kol. illISBN:
  • 9788231611172
Uniform titles:
  • Finding Nemo
Genre/Form: Summary: Klovnefisken Marlin og sønnen Nemo lever i the Great Barrier Reef utenfor Australia. Da moren dør, ender faren opp med å overbeskytte sønnen, som gjør opprør. Som alle fisker må Nemo lære at havet slett ikke er noe fredfylt sted uten farer, men Nemo har ikke tatt advarslene alvorlig nok. Han ender opp med å bli fanget av en dykker for så å ende opp i glassbollen inne på et tannlegekontor i Sydney, tusenvis av sjømil unna. Marlin legger ut på en desperat reise for å finne sønnen. Fortellingen er basert på Disneys animasjonsfilm «Oppdrag Nemo». Boka har et lentikulært 3D-bilde på omslaget. Kartonert. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen bl O (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 30/03/2023 73173438

Over tittelen: Disney Pixar

Klovnefisken Marlin og sønnen Nemo lever i the Great Barrier Reef utenfor Australia. Da moren dør, ender faren opp med å overbeskytte sønnen, som gjør opprør. Som alle fisker må Nemo lære at havet slett ikke er noe fredfylt sted uten farer, men Nemo har ikke tatt advarslene alvorlig nok. Han ender opp med å bli fanget av en dykker for så å ende opp i glassbollen inne på et tannlegekontor i Sydney, tusenvis av sjømil unna. Marlin legger ut på en desperat reise for å finne sønnen. Fortellingen er basert på Disneys animasjonsfilm «Oppdrag Nemo». Boka har et lentikulært 3D-bilde på omslaget. Kartonert. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 3-9 år

God, leselig skrift

Katalogisert etter omslaget

Originaltittel: Finding Nemo

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha