Pippi Langstrømpe i Humlegården bildebok [tekst] av Astrid Lindgren og [tegninger] av Ingrid Nyman ; oversatt av Jo Tenfjord

By: Contributor(s): Original language: Swedish Series: PippiPublication details: [Oslo] Damm 2000Description: 18 s. kol. illISBN:
  • 8251784816
Uniform titles:
  • Pippi i Humlegården
Summary: Dette er første gangen denne fortellingen utgis på norsk, men opprinnelig ble den skrevet som hefte i 1949 til Barnas Dag i Stockholm. I Stockholm blir Humlegårdsparken hjemsøkt av rampegutter som plager og herjer om kveldene. Pippi og Tommy og Annika bestemmer seg for å gjøre noe med problemet, og dermed river de ned Villa Villekulla, tar med seg huset til Stockholm, og setter det opp igjen i Humlegårdsparken. Manglende byggetillatelse er ikke noe problem, og snart er rampegutter i parken også en saga blott for verdens sterkeste Pippi ordner opp. Fortellingen bærer preg av å tilhøre den tidlige perioden i Astrid Lindgrens forfatterskap. Historien er mer rett fram og handlingsorientert, med enklere, mindre underfundige dialoger enn vi finner i den fortellerstilen hun etterhvert utviklet senere i forfatterskapet. Damm, 2000.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen bl L (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 20/12/2023 73173533

Dette er første gangen denne fortellingen utgis på norsk, men opprinnelig ble den skrevet som hefte i 1949 til Barnas Dag i Stockholm. I Stockholm blir Humlegårdsparken hjemsøkt av rampegutter som plager og herjer om kveldene. Pippi og Tommy og Annika bestemmer seg for å gjøre noe med problemet, og dermed river de ned Villa Villekulla, tar med seg huset til Stockholm, og setter det opp igjen i Humlegårdsparken. Manglende byggetillatelse er ikke noe problem, og snart er rampegutter i parken også en saga blott for verdens sterkeste Pippi ordner opp. Fortellingen bærer preg av å tilhøre den tidlige perioden i Astrid Lindgrens forfatterskap. Historien er mer rett fram og handlingsorientert, med enklere, mindre underfundige dialoger enn vi finner i den fortellerstilen hun etterhvert utviklet senere i forfatterskapet. Damm, 2000.

God, leselig skrift

Originaltittel: Pippi i Humlegården

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha