Kroppen din Stephanie Turnbull ; design: Laura Parker og Michelle Lawrence ; illustrasjon: Adam Larkum ; konsulent: Kristina Routh ; oversatt av Svein Tore Stiansen

By: Contributor(s): Original language: English Series: Små faktabøkerPublication details: Risør Esstess 2008Description: 32 s. kol. illISBN:
  • 9788281460638
Uniform titles:
  • Your body
Subject(s): DDC classification:
  • 612
  • 5
Contents:
Har innholdsfortegnelse, ordliste, register
Summary: Kroppen vår er en slags maskin som sørger for at vi lever. I denne boken kan man lese mer om hvordan alt fungerer, hva skjelettet består av, hvordan musklene blir sterke, hvilken funksjon leveren har, hvordan man kan se og høre med mer. Bak i boka blir vanskelige ord og uttrykk forklart, og det er en side med spørsmål knyttet til teksten man har lest. "Små faktabøker" er en serie bøker for barn som nettopp har lært å lese. Bøkene er gjennomillustrert med fargebilder, har stor skrift og enkel tekst. Faktabok for småskole-/mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen u 612 T (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 09/06/2024 73168592

Har innholdsfortegnelse, ordliste, register

Kroppen vår er en slags maskin som sørger for at vi lever. I denne boken kan man lese mer om hvordan alt fungerer, hva skjelettet består av, hvordan musklene blir sterke, hvilken funksjon leveren har, hvordan man kan se og høre med mer. Bak i boka blir vanskelige ord og uttrykk forklart, og det er en side med spørsmål knyttet til teksten man har lest. "Små faktabøker" er en serie bøker for barn som nettopp har lært å lese. Bøkene er gjennomillustrert med fargebilder, har stor skrift og enkel tekst. Faktabok for småskole-/mellomtrinnet.

Lettlest

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha