Spøkelser og bankeånder overnaturlige historier av David West ; illustrert Terry Riley ; [oversetter: Tone Anderssen]

By: Contributor(s): Series: Mysterier i bilderPublication details: [Risør] Esstess cop. 2009Description: 48 s. kol. illISBN:
  • 9788281461086
Subject(s): DDC classification:
  • 133.1
  • 5
Contents:
Har innholdsfortegnelse, ordliste, register
Summary: Helt siden oldtiden har mennesker trodd på et liv etter døden, og på spøkelser. Oldtidens egyptere balsamerte de døde fordi de trodde de døde trengte kroppen i sitt neste liv. Romerne trodde at forfedrenes ånder, ville vende tilbake til de levendes verden for å hjemsøke dem. Her kan man lese om spøkelser, om de er ånder fra de døde, eller om de er resultat av menneskers livlige fantasi, eller kanskje bare lysfenomener. Boka forteller også om spøkelser eller ånder i forskjellige former, om det er mulig at de er budbringer fra den andre siden. Boka har også tre historier om spøkelser og bankeånder som er illustrert med tegneserier. Tegneserie for mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen u 133.1 W (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 13/12/2023 73165317
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen u 133.1 W (Browse shelf(Opens below)) 2.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 06/12/2021 73168870

Har innholdsfortegnelse, ordliste, register

Helt siden oldtiden har mennesker trodd på et liv etter døden, og på spøkelser. Oldtidens egyptere balsamerte de døde fordi de trodde de døde trengte kroppen i sitt neste liv. Romerne trodde at forfedrenes ånder, ville vende tilbake til de levendes verden for å hjemsøke dem. Her kan man lese om spøkelser, om de er ånder fra de døde, eller om de er resultat av menneskers livlige fantasi, eller kanskje bare lysfenomener. Boka forteller også om spøkelser eller ånder i forskjellige former, om det er mulig at de er budbringer fra den andre siden. Boka har også tre historier om spøkelser og bankeånder som er illustrert med tegneserier. Tegneserie for mellomtrinnet.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha