Biler [redaksjon: Gemma Louise Lowe]

Contributor(s): Original language: English Series: Magiske eventyrPublication details: [Oslo] Spektrum 2015Description: [25] s. kol. illISBN:
  • 9788231608523
Subject(s): Genre/Form: Summary: Den unge racerbilen Lynet McQueen ønsker berømmelse, rikdom og trofeer. Men da han havner i lille, søvnige Radiator by, er han nødt til å slakke ned på tempoet og finne ut hva som kreves for å bli en sann mester. Men først må Lynet klare å innse at det finnes mer i livet enn å vinne. Fortellingen er basert på Disneys animasjonsfilm «Biler». Boka har et lentikulært 3D-bilde på omslaget. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Skjønnlitteratur bl B (Browse shelf(Opens below)) 2 Checked out 06/08/2024 75002116

På omslaget: Disney Pixar

Den unge racerbilen Lynet McQueen ønsker berømmelse, rikdom og trofeer. Men da han havner i lille, søvnige Radiator by, er han nødt til å slakke ned på tempoet og finne ut hva som kreves for å bli en sann mester. Men først må Lynet klare å innse at det finnes mer i livet enn å vinne. Fortellingen er basert på Disneys animasjonsfilm «Biler». Boka har et lentikulært 3D-bilde på omslaget. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet.

Alder: 3-8 år

God, leselig skrift

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha