Sterkest i klassen tekst: Helena Bross ; illustrasjoner: Christel Rönns ; oversatt av Lise Männikö

By: Contributor(s): Original language: Swedish Series: Klassen minPublication details: Oslo Cappelen Damm 2015Edition: 3. opplDescription: 61 s. kol. illISBN:
  • 9788202254766
Uniform titles:
  • En rejäl ryggsäck
Subject(s): Genre/Form: Summary: Fortelling. Det er Edvins første skoledag, men foreldrene hans har ikke rukket å kjøpe en ny ransel til ham. Pappa gir han en av sine sekker, en med mange rom og glidelåser. Edvin liker sekken, problemet er at den blir for stor. Ikke finner han eplet sitt i sekken, og den blir alt for tung å bære fordi han får så mye i den. "Klasse 1b" er en lettlest serie for barn som har begynt å lese selv. Serien består av frittstående bøker, der en eller flere av elevene i klasse 1b er hovedperson-/er i fortellingen. Bøkene har fargerike illustrasjoner, korte linjer og gode teksttyper som passer fint til målgruppen. Lettlest for førskolebarn/småskoletrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b B (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 26/04/2024 73171799

1. norske utg.: Oslo : Cappelen, 2006 med tittel: Skolesekken

Fortelling. Det er Edvins første skoledag, men foreldrene hans har ikke rukket å kjøpe en ny ransel til ham. Pappa gir han en av sine sekker, en med mange rom og glidelåser. Edvin liker sekken, problemet er at den blir for stor. Ikke finner han eplet sitt i sekken, og den blir alt for tung å bære fordi han får så mye i den. "Klasse 1b" er en lettlest serie for barn som har begynt å lese selv. Serien består av frittstående bøker, der en eller flere av elevene i klasse 1b er hovedperson-/er i fortellingen. Bøkene har fargerike illustrasjoner, korte linjer og gode teksttyper som passer fint til målgruppen. Lettlest for førskolebarn/småskoletrinnet.

Alder: 6-8 år

Lettlest

Originaltittel: En rejäl ryggsäck

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha