Polly-Esther i trommeltrøbbel tegnet og fortalt av Tiril Valeur

By: Publication details: [Oslo] Omnipax cop. 2013Description: [41] s. kol. illISBN:
  • 9788253036427
Subject(s): DDC classification:
  • 5
  • 648.1
Summary: Det er den store vaskedagen og faren til Polly-Esther putter alt sengetøyet inn i vaskemaskinen, også pysjen til Polly-Esther. Han vet ikke at monsterbestevennen hennes, Lo, ligger og sover i lomma i pysjen. Polly-Esther blir fortvilet og må finne noen som kan hjelpe henne med å få stoppet vaskemaskinen slik at hun får reddet bestevennen sin. Historien har mye humor og ordspill. Fortelling for småskole-/mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b FAM OG VENNER V (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 17/08/2022 73167027

Det er den store vaskedagen og faren til Polly-Esther putter alt sengetøyet inn i vaskemaskinen, også pysjen til Polly-Esther. Han vet ikke at monsterbestevennen hennes, Lo, ligger og sover i lomma i pysjen. Polly-Esther blir fortvilet og må finne noen som kan hjelpe henne med å få stoppet vaskemaskinen slik at hun får reddet bestevennen sin. Historien har mye humor og ordspill. Fortelling for småskole-/mellomtrinnet.

God, leselig skrift

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha