En ekte helt Ingelin Røssland ; illustrert av Lene Ask

By: Contributor(s): Series: LeseløvePublication details: [Oslo] Cappelen Damm 2012Description: 61 s. kol. illISBN:
  • 9788202390525
Subject(s): DDC classification:
  • 5
  • 363.37
Summary: Erik leker brannmann, men ved et uhell tenner han på lekehuset. Sure Gunda-Sitron i nabohuset oppdager brannen og ringer etter brannbilen. Brannsjefen ser strengt på Erik da han spør om hvor han fikk fyrstikkene fra. Uten å tenke seg om svarer Erik at han fikk dem av Jesus. Etterpå skjønner han at det kanskje var litt dumt. Ikke bare har han tent på slik at brannbilen måtte komme. I tillegg har han løyet, og han la skylden på Jesus. Han har visst litt av hvert han må rydde opp i. Erik er en forsiktig, men samtidig litt vilter gutt, ganske lik alle andre gutter. Leseløvene er lette å lese, med korte linjer og stor skrift. Lettlest for småskole-/mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b R (Browse shelf(Opens below)) 2.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 12/01/2024 73170102
Bok Flesberg skolebibliotek Skjønnlitteratur b R (Browse shelf(Opens below)) 3 Available 75002271

Erik leker brannmann, men ved et uhell tenner han på lekehuset. Sure Gunda-Sitron i nabohuset oppdager brannen og ringer etter brannbilen. Brannsjefen ser strengt på Erik da han spør om hvor han fikk fyrstikkene fra. Uten å tenke seg om svarer Erik at han fikk dem av Jesus. Etterpå skjønner han at det kanskje var litt dumt. Ikke bare har han tent på slik at brannbilen måtte komme. I tillegg har han løyet, og han la skylden på Jesus. Han har visst litt av hvert han må rydde opp i. Erik er en forsiktig, men samtidig litt vilter gutt, ganske lik alle andre gutter. Leseløvene er lette å lese, med korte linjer og stor skrift. Lettlest for småskole-/mellomtrinnet.

Lettlest

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha