Alt om Liverpool [forfatter: Steffen Gronemann ; oversatt av Jan Chr. Næss]

By: Contributor(s): Original language: Danish Series: Alt om-Publication details: [Oslo] Gyldendal 2016Description: 77 s. kol. illISBN:
  • 9788205490109
Uniform titles:
  • Alt om Liverpool
Subject(s): DDC classification:
  • 796.3340942753
  • 23/nor
Summary: Liverpool FC er et av verdens mestvinnende og tradisjonsrike fotballklubb og har en av Norges største fanklubber. Her kan man lese om alt det en Liverpool-fan bør vite om laget, fra den spede begynnelsen, logoen, spillertrøyene og stadion, samt alle titler og rekorder. Boka har også portretter av alle legendene, som Kenny Dalglish, Steven Gerrard og John Arne Riise. I serien "Alt om" kan man lese om klubbens liv og karriere. Her er intervjuer, quiz, mange fargefotografier, mye fakta og statistikk. Sakprosa for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen u 796.33 G (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 27/07/2024 73173531

Liverpool FC er et av verdens mestvinnende og tradisjonsrike fotballklubb og har en av Norges største fanklubber. Her kan man lese om alt det en Liverpool-fan bør vite om laget, fra den spede begynnelsen, logoen, spillertrøyene og stadion, samt alle titler og rekorder. Boka har også portretter av alle legendene, som Kenny Dalglish, Steven Gerrard og John Arne Riise. I serien "Alt om" kan man lese om klubbens liv og karriere. Her er intervjuer, quiz, mange fargefotografier, mye fakta og statistikk. Sakprosa for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 9-13 år

Originaltittel: Alt om Liverpool

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha