Minecraft hemmeligheten for å overleve [skrevet av Stephanie Milton ; illustrsjoner av Joe McLaren ; norsk tekst: Jens Erik Røsåsen]

By: Contributor(s): Original language: English Publication details: [Oslo] Egmont Kids Media 2016Description: 111 s. illISBN:
  • 9788242954992
Uniform titles:
  • Minecraft
Subject(s): DDC classification:
  • 794.8
  • 23/nor
Summary: Her er den samlede kunnskapen til overleverne, en undergruppe av minecraft eksperter som har holdt på siden den første tiden i Alpha. Det er ikke mange som har hørt om dem. Det er fordi de er så gode. De er eksperter på å opere i det skjulte og i avledningsmanøvrer. De er usynlige helt til de selv ønsker at man skal se dem. De har kriget mot mobsene i oververdenen, håndtert fiendegrupper, satt opp baser i Nether og beseiret enderdragen en rekke ganger. Sakprosa for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen u 794.8 M (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 31/05/2023 73172637

Her er den samlede kunnskapen til overleverne, en undergruppe av minecraft eksperter som har holdt på siden den første tiden i Alpha. Det er ikke mange som har hørt om dem. Det er fordi de er så gode. De er eksperter på å opere i det skjulte og i avledningsmanøvrer. De er usynlige helt til de selv ønsker at man skal se dem. De har kriget mot mobsene i oververdenen, håndtert fiendegrupper, satt opp baser i Nether og beseiret enderdragen en rekke ganger. Sakprosa for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 9-16 år

Originaltittel: Minecraft : the survivors' book of secrets

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha