Solnedgang for sabeltanntiger Mary Pope Osborne ; oversatt av øystein Rosse ; illustrert av Philip Hauglin

By: Contributor(s): Original language: English Series: Tidsmaskinen ; 7Publication details: [Oslo] Cappelen Damm 2017Description: 95 s. kol. illISBN:
  • 9788202528003
Uniform titles:
  • Sunset for the sabertooth
Subject(s): Genre/Form: Summary: Jack 8 ½ år og lillesøsteren Annie på 7 år, oppdager en hytte i et tre. I hytta finner de bøker, og når de ønsker seg til stedet der handlingen i boken foregår, kommer de dit. Hytta er en tidsmaskin. De virvles inn i en annen tid og blir utsatt for de forskjellige tidenes utfordringer. De reddes hjem ved å være i hytta og se på en bok med bilde av huset de bor i. Jack prøver å ha en seriøs og vitenskapelig holdning, mens Annie er impulsiv og følelsesorientert. De redder hverandre ut av farer og holder sammen. Illustrasjonene er tegning på fotografi, som gir en kontrastfylt effekt av teksten. Det er Jacks perspektiv som følges gjennom bøkene. Fortelling for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.Continues: Ettermiddag på AmazonasContinued by: Midnatt på månen
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen b O (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73173530

1. norske utg. : Oslo : Damm, 2002

Jack 8 ½ år og lillesøsteren Annie på 7 år, oppdager en hytte i et tre. I hytta finner de bøker, og når de ønsker seg til stedet der handlingen i boken foregår, kommer de dit. Hytta er en tidsmaskin. De virvles inn i en annen tid og blir utsatt for de forskjellige tidenes utfordringer. De reddes hjem ved å være i hytta og se på en bok med bilde av huset de bor i. Jack prøver å ha en seriøs og vitenskapelig holdning, mens Annie er impulsiv og følelsesorientert. De redder hverandre ut av farer og holder sammen. Illustrasjonene er tegning på fotografi, som gir en kontrastfylt effekt av teksten. Det er Jacks perspektiv som følges gjennom bøkene. Fortelling for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 6-11 år

God, leselig skrift

Originaltittel: Sunset for the sabertooth

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha