Louder than bombs a film by Joachim Trier ; written by Eskil Vogt & Joachim Trier Dvd

Contributor(s): Language: English Summary language: nobdanfin Original language: English Publication details: Oslo SF Norge [2016]Description: 1 DVD (1 t, 44 min) lyd, kolUniform titles:
  • Louder than bombs
Subject(s): Genre/Form: I rollene: Jesse Eisenberg, Gabriel Byrne, Isabelle Huppert m.fl.Summary: Tre år etter at hans kone Laura plutselig dør i et bilkræsj, holder Gene hverdagen gående sammen med sin sjenerte tenåringssønn Conrad. En planlagt utstilling av Lauras fotografier gjør at eldstesønn Jonah føler seg nødt til å vende tilbake til barndomshjemmet for første gang på lenge. Det er da en ubehagelig sannhet som altfor lenge har blitt holdt skjult tvinger seg frem i lyset. De tre har helt forskjellige minner av den eksepsjonelle og suksessfulle kvinnen som satte så stort preg på deres liv - men kjente noen av dem henne egentlig? Og hva skjuler de for hverandre? Filmen fikk terningkast 4-6 i norske aviser.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
DVD Flesberg bibliotek Samlingen dvd DRA L (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73171842

Produksjonsår 2015

I rollene: Jesse Eisenberg, Gabriel Byrne, Isabelle Huppert m.fl.

Tre år etter at hans kone Laura plutselig dør i et bilkræsj, holder Gene hverdagen gående sammen med sin sjenerte tenåringssønn Conrad. En planlagt utstilling av Lauras fotografier gjør at eldstesønn Jonah føler seg nødt til å vende tilbake til barndomshjemmet for første gang på lenge. Det er da en ubehagelig sannhet som altfor lenge har blitt holdt skjult tvinger seg frem i lyset. De tre har helt forskjellige minner av den eksepsjonelle og suksessfulle kvinnen som satte så stort preg på deres liv - men kjente noen av dem henne egentlig? Og hva skjuler de for hverandre? Filmen fikk terningkast 4-6 i norske aviser.

Aldersgrense 12 år

Engelsk tale, valgfri tekst på norsk, dansk og finsk

Originaltittel: Louder than bombs

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha