Hodejegerne manus Ulf Ryberg & Lars Gudmestad ; director Morten Tyldum Dvd

Contributor(s): Publication details: Oslo Nordisk film 2011Description: 1 DVD (1 t, 36 min) lyd, kolSubject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 5
  • 948.21
I rollene: Nikolaj Coster-Waldau, Aksel Hennie, Synnøve Macody Lund m.fl.Summary: Ut over å være en mann på kun 1,68, er Roger er en mann som tilsynelatende har alt; han er Norges mest vellykkede hodejeger, er gift med den altfor vakre galleristen Diana, har en altfor dyr villa, og for å holde hodet over vannet økonomisk, må han stjele litt for mye kunst. Claes Greve er den perfekte kandidaten til Rogers nye rekrutteringsoppdrag, med sin bakgrunn som tidligere elitesoldat og toppleder i elektronikkbransjen. Han er dessuten i besittelse av et verdifullt maleri. Roger øyner nå sjansen til å bli kvitt sine økonomiske problemer for godt - og setter i gang med å planlegge sitt største og siste kupp. Men det viser seg at Greve også spiller et spill. Da Roger så bryter seg inn hos Greve, oppdager han noe som snur hele hans tilværelse på hodet, og snart må han flykte for livet… Filmen fikk terningkast 5 i norske aviser.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
DVD Flesberg bibliotek Samlingen dvd ACT H (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73169732

Basert på romanen: Hodejegerne / Jo Nesbø

Produksjonsår: 2011

I rollene: Nikolaj Coster-Waldau, Aksel Hennie, Synnøve Macody Lund m.fl.

Ut over å være en mann på kun 1,68, er Roger er en mann som tilsynelatende har alt; han er Norges mest vellykkede hodejeger, er gift med den altfor vakre galleristen Diana, har en altfor dyr villa, og for å holde hodet over vannet økonomisk, må han stjele litt for mye kunst. Claes Greve er den perfekte kandidaten til Rogers nye rekrutteringsoppdrag, med sin bakgrunn som tidligere elitesoldat og toppleder i elektronikkbransjen. Han er dessuten i besittelse av et verdifullt maleri. Roger øyner nå sjansen til å bli kvitt sine økonomiske problemer for godt - og setter i gang med å planlegge sitt største og siste kupp. Men det viser seg at Greve også spiller et spill. Da Roger så bryter seg inn hos Greve, oppdager han noe som snur hele hans tilværelse på hodet, og snart må han flykte for livet… Filmen fikk terningkast 5 i norske aviser.

Aldersgrense 15 år

Norsk tale og tekst

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha