Brøler igjen

Original language: English Series: Disney Løvenes garde | Disney juniorPublication details: [Oslo] Spektrum 2016Description: [26] s. kol. illISBN:
  • 9788231611202
Uniform titles:
  • Return of the roar
Genre/Form: Summary: Kion er nummer to i arverekkefølgen til Løveriket. En dag får Kion vite at han har fått brølets gave og skal være leder for Løvenes garde. Kion må samle de modigste, raskeste, sterkeste og mest skarpsynte til garden sin. Men det er ikke lett å lære hvordan man blir en ekte leder. Kartonert. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen bl B (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 03/05/2024 73173454

Kion er nummer to i arverekkefølgen til Løveriket. En dag får Kion vite at han har fått brølets gave og skal være leder for Løvenes garde. Kion må samle de modigste, raskeste, sterkeste og mest skarpsynte til garden sin. Men det er ikke lett å lære hvordan man blir en ekte leder. Kartonert. Billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 3-9 år

God, leselig skrift

Originaltittel: Return of the roar

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha