Løvenes konge

Original language: English Series: Stanset klassikerPublication details: [Oslo] Spektrum 2016Description: 68 s. kol. illISBN:
  • 9788231608493
Uniform titles:
  • The lion king
Genre/Form: Summary: Den unge løveprinsen Simba blir forvist fra Løveriket av den onde onkel Scar. Dermed mister han for alltid sin rettmessige plass som den neste kongen på Løveklippen. Så møter Simba vortesvinet Pumbaa og den lille surikatten Timon, og de tre har det kjempefint sammen. Men Simba vil gjerne overvinne frykten og vende hjem til Løveriket for å bli konge. Fortellingen som er basert på Disneys animasjonsfilm «Løvenes konge». Omslaget på boka er utskåret. Billedbok for førskolebarn/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen bl L (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 22/12/2023 73173019

Over tittelen: Disney

Den unge løveprinsen Simba blir forvist fra Løveriket av den onde onkel Scar. Dermed mister han for alltid sin rettmessige plass som den neste kongen på Løveklippen. Så møter Simba vortesvinet Pumbaa og den lille surikatten Timon, og de tre har det kjempefint sammen. Men Simba vil gjerne overvinne frykten og vende hjem til Løveriket for å bli konge. Fortellingen som er basert på Disneys animasjonsfilm «Løvenes konge». Omslaget på boka er utskåret. Billedbok for førskolebarn/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 3-11 år

God, leselig skrift

Originaltittel: The lion king

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha