Wienerpølsa slår tilbake av Max Brallier ; illustrert av Rachel Maguire & Nicole Kelley ; oversatt av Jan Chr. Næss

By: Contributor(s): Original language: English Series: Galaktiske pølser ; 2Publication details: Oslo Gyldendal 2016Description: 277 s. illISBN:
  • 9788205467187
Uniform titles:
  • The wiener strikes back
Genre/Form: Summary: Ingenting passer bedre enn pølser i et flygende romsirkus. Derfor er Hugo oppsatt på å få overtalt Krostinis kosmiske karneval og pektakulære sirkustog til å server Galaktiske pølser til sine passasjerer. Kosmo er ikke like overbevist om ideen, men ombestemmer seg raskt da det viser seg at han har skjulte evner som monstertemmer. En kontrakt blir undertegnet og Neonwieneren blir hektet på sirkustoget. Snart skjønner kompisene at sirkustoget er noe annet enn de innbilte seg, og havner i større livsfare enn noen gang før. De blir nødt til å reise til et sted for å komme til bunns i saken, og for å få innblikk i Kosmos fortid og hvordan det hadde seg at han endte opp på Neonwieneren. Her blir det både stjernekrig og alvorlig digre wienerpølser. Boka er rikt illustrert. Humor for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.Continues: Kosmos' wienerflukt
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen u B (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 28/06/2023 73172626

Ingenting passer bedre enn pølser i et flygende romsirkus. Derfor er Hugo oppsatt på å få overtalt Krostinis kosmiske karneval og pektakulære sirkustog til å server Galaktiske pølser til sine passasjerer. Kosmo er ikke like overbevist om ideen, men ombestemmer seg raskt da det viser seg at han har skjulte evner som monstertemmer. En kontrakt blir undertegnet og Neonwieneren blir hektet på sirkustoget. Snart skjønner kompisene at sirkustoget er noe annet enn de innbilte seg, og havner i større livsfare enn noen gang før. De blir nødt til å reise til et sted for å komme til bunns i saken, og for å få innblikk i Kosmos fortid og hvordan det hadde seg at han endte opp på Neonwieneren. Her blir det både stjernekrig og alvorlig digre wienerpølser. Boka er rikt illustrert. Humor for mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 9-13 år

God, leselig skrift

Originaltittel: The wiener strikes back

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha