Et håp ved verdens ende roman Sarah Lark ; oversatt fra tysk av Nina Zandjani

By: Contributor(s): Original language: German Publication details: Eiksmarka Bazar cop. 2016Description: 301 sISBN:
  • 9788280877758
Uniform titles:
  • Eine Hoffnung am Ende der Welt
Subject(s): Genre/Form: Summary: Andre verdenskrig raser, og den snart 19 år gamle Helena fra Polen befinner seg i Persia. Hun og søsteren Luzyna var blant en gruppe foreldreløse barn som slapp unna Stalins fangeleirer i Sibir. Nå skal noen av barna flyttes fra Persia til New Zealand for å starte et nytt liv – men bare én av søstrene får lov til å reise. Samtidig reiser James McKenzie fra New Zealand for å bli flyger i det krigsherjede Europa. Han har vervet seg mot foreldrenes vilje, med et ønske om å kjempe for frihetens idealer. Skjebnen fører etter hvert James og Helena sammen. «Et håp ved verdens ende» er en frittstående roman, men noen av personene er kjent fra Sarah Larks New Zealand-trilogi. Boken inngår i BS Bestselgerabonnement. Omtalen er utarbeidet av BS.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen L (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 12/01/2023 73172131

Andre verdenskrig raser, og den snart 19 år gamle Helena fra Polen befinner seg i Persia. Hun og søsteren Luzyna var blant en gruppe foreldreløse barn som slapp unna Stalins fangeleirer i Sibir. Nå skal noen av barna flyttes fra Persia til New Zealand for å starte et nytt liv – men bare én av søstrene får lov til å reise. Samtidig reiser James McKenzie fra New Zealand for å bli flyger i det krigsherjede Europa. Han har vervet seg mot foreldrenes vilje, med et ønske om å kjempe for frihetens idealer. Skjebnen fører etter hvert James og Helena sammen. «Et håp ved verdens ende» er en frittstående roman, men noen av personene er kjent fra Sarah Larks New Zealand-trilogi. Boken inngår i BS Bestselgerabonnement. Omtalen er utarbeidet av BS.

Originaltittel: Eine Hoffnung am Ende der Welt

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha