Borger Denise Ryan ; oversatt fra engelsk av Elisabeth Bjørnson

By: Contributor(s): Original language: English Series: Topp fakta. Jeg kan lese!Publication details: [Oslo] Gyldendal 2010Description: 32 s kol. illISBN:
  • 9788205397910
Uniform titles:
  • Castles
Subject(s): DDC classification:
  • 728.8
  • 5
Contents:
Har innholdsfortegnelse
Summary: I denne boka kan man lære mer om borger. Ved å se på bildene lærer man hvordan livet på en borg kunne arte seg. "Topp fakta" er en kunnskapsserie delt inn i fire ulike fargenivåer, fra å begynne å lese, til å lese med flyt. "Jeg vil lese!" har gul fargekode og er beregnet for lesere som er i ferd med å knekke lesekoden. Bøkene tar opp kjente emner og enkle ord gjør lesestarten lettere. Har mange fargebilder, tydelig og enkel tekst, ord med store bokstaver og enkle overskrifter. Faktabok for småskoletrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen u 728.8 R (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 09/11/2022 73165430
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen Faglitteratur u 728.8 R (Browse shelf(Opens below)) Available 75001541

Har innholdsfortegnelse

I denne boka kan man lære mer om borger. Ved å se på bildene lærer man hvordan livet på en borg kunne arte seg. "Topp fakta" er en kunnskapsserie delt inn i fire ulike fargenivåer, fra å begynne å lese, til å lese med flyt. "Jeg vil lese!" har gul fargekode og er beregnet for lesere som er i ferd med å knekke lesekoden. Bøkene tar opp kjente emner og enkle ord gjør lesestarten lettere. Har mange fargebilder, tydelig og enkel tekst, ord med store bokstaver og enkle overskrifter. Faktabok for småskoletrinnet.

God, leselig skrift

Originaltittel: Castles

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha