Brannmysteriet Martin Widmark ; oversetter: Tor Fretheim Lydbok

By: Contributor(s): Original language: Swedish Series: LasseMajas detektivbyråPublication details: [Oslo] Gammafon 2015Description: 1 CD (40 min)ISBN:
  • 9788282184144
Uniform titles:
  • Brandkårsmysteriet
Subject(s): Genre/Form: Lest av Marianne KrognessSummary: Det er sommerstille i Valleby og Lasse og Maja benytter anledningen til å rengjøre i detektivbyrået sitt. Under en velfortjent pause leser Lasse i avisa om brannene som er brutt ut i Valleby denne sommeren. Det merkelige er at alle stedene hvor det brenner, har brannalarmer og brannslukkere. Men det som er enda mer mystisk er at verdifulle gjenstander forsvinner akkurat når brannfolkene har vært der. Lasse og Maja slipper det de har i hendene før brannene sprer seg som en løpeild. Spenning for småskole-/mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Lydbok Flesberg bibliotek Samlingen b lyd W (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73171264

Lest av Marianne Krogness

Det er sommerstille i Valleby og Lasse og Maja benytter anledningen til å rengjøre i detektivbyrået sitt. Under en velfortjent pause leser Lasse i avisa om brannene som er brutt ut i Valleby denne sommeren. Det merkelige er at alle stedene hvor det brenner, har brannalarmer og brannslukkere. Men det som er enda mer mystisk er at verdifulle gjenstander forsvinner akkurat når brannfolkene har vært der. Lasse og Maja slipper det de har i hendene før brannene sprer seg som en løpeild. Spenning for småskole-/mellomtrinnet.

Alder: 6-11 år

Katalogisert etter omslaget

Originaltittel: Brandkårsmysteriet

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha