Teddy i trøbbel Lin Hallberg og Margareta Nordqvist ; oversatt av Kjersti Scheen

By: Contributor(s): Original language: Swedish Series: [Teddy] | | Mer å lesePublication details: [Oslo] Gyldendal 2012Description: 120 s. illISBN:
  • 9788205420687
Uniform titles:
  • Teddy i trubbel
Subject(s): DDC classification:
  • 5
  • 636.1
Summary: Hestegale Elsa og familien hennes forbereder seg til jul. En morgen våkner hun av en fremmed lyd fra stallen. Ponnien hennes, Teddy, ligger på ryggen og vrir seg fra side til side. Hun må ha glemt å sette på lokket på tønna med fôret hans. Teddy har spist opp alt sammen. Nå har han veldig vondt i magen. Selv ikke veterinæren vet om Teddy vil overleve. Fortellingen handler også om Elsa og hennes nærmeste familie med mamma, mammas kjæreste Johan og datteren hans, og særlig om bestevenninnen Kajsa. Selv om de to ikke er enig i alt, er de i alle fall enige om at hest er best. Serien "Mer å lese" har korte kapitler, mange illustrasjoner, god typografi og underholdende handling.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b H (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 09/03/2022 73172397

Hestegale Elsa og familien hennes forbereder seg til jul. En morgen våkner hun av en fremmed lyd fra stallen. Ponnien hennes, Teddy, ligger på ryggen og vrir seg fra side til side. Hun må ha glemt å sette på lokket på tønna med fôret hans. Teddy har spist opp alt sammen. Nå har han veldig vondt i magen. Selv ikke veterinæren vet om Teddy vil overleve. Fortellingen handler også om Elsa og hennes nærmeste familie med mamma, mammas kjæreste Johan og datteren hans, og særlig om bestevenninnen Kajsa. Selv om de to ikke er enig i alt, er de i alle fall enige om at hest er best. Serien "Mer å lese" har korte kapitler, mange illustrasjoner, god typografi og underholdende handling.

Lettlest

Originaltittel: Teddy i trubbel

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha