Det magiske sverdet tekst: Magnus Ljunggren ; illustrasjoner: Mats Vänehem ; [oversatt av: Arina B. Stubhaug]

By: Contributor(s): Original language: Swedish Series: Ridderskolen ; [2]Publication details: [Oslo] Front 2013Description: 57 s. kol. illISBN:
  • 9788282602303
Uniform titles:
  • Det magiska svärdet
Subject(s): DDC classification:
  • 5
  • 394.7
Summary: Egon, Fiona og Urban klarer å miste kongens magiske sverd. Heldigvis finner de sverdet igjen og får levert det tilbake til kongen. Her blir det ridderliv og skolemiljø, spenning og humor, og mange fartsfylte og tøffe situasjoner for Egon, Fiona og Urban. "Ridderskolen" er en lettlest serie med korte setninger og enkle ord. Fargeillustrasjonene gjenspeiler budskapet i teksten og gjør det enklere å forstå innholdet. Lettlest for småskole-/mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b L (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 06/03/2023 73166244
Bok Flesberg skolebibliotek Skjønnlitteratur b L (Browse shelf(Opens below)) Available 75002173

Egon, Fiona og Urban klarer å miste kongens magiske sverd. Heldigvis finner de sverdet igjen og får levert det tilbake til kongen. Her blir det ridderliv og skolemiljø, spenning og humor, og mange fartsfylte og tøffe situasjoner for Egon, Fiona og Urban. "Ridderskolen" er en lettlest serie med korte setninger og enkle ord. Fargeillustrasjonene gjenspeiler budskapet i teksten og gjør det enklere å forstå innholdet. Lettlest for småskole-/mellomtrinnet.

Lettlest

Originaltittel: Det magiska svärdet

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha