De stjålne barna Jo Salmson ; illustrasjoner av Natalia Batista ; oversatt av Kjersti Scheen

By: Contributor(s): Original language: Swedish Series: Heksefolket ; 1Publication details: [Oslo] Cappelen Damm 2012Description: 116 s. illISBN:
  • 9788202388898
Uniform titles:
  • De stulna barnen
Genre/Form: Summary: Sol er foreldreløs og bor hos en rik familie på landsbygda. Hun hjelper til i kjøkkenet og leker med sønnen i huset og vennen hans. En dag får Sol høre sannheten om seg selv, hun er bare en slave. Da hun var liten ble hun røvet fra foreldrene sine fordi hun er av Heksefolket. Sol undres over hvorfor hun ikke har skjønt det før. Heksefolket bor langt mot nord, de har magiske krefter og alle fornuftige folk holder seg langt unna dem. Men nå vil de ha tilbake barna som ble røvet fra dem for mange år siden, og det ser ut til å gå mot krig. Da Sol skjønner hvem hun er og hva de rike herrene har gjort mot henne og hennes familie, rømmer hun fra huset hun har bodd i hele livet for å redde seg selv og sitt folk. Har mangainspirerte illustrasjoner i svart/hvitt. Fantasy for mellomtrinnet.Continued by: Løp Sol, løp!
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b S (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 16/07/2024 73173853
Bok Flesberg bibliotek Samlingen Skjønnlitteratur b S (Browse shelf(Opens below)) 2 In transit from Flesberg bibliotek to Flesberg skolebibliotek since 16/01/2024 75001545

Sol er foreldreløs og bor hos en rik familie på landsbygda. Hun hjelper til i kjøkkenet og leker med sønnen i huset og vennen hans. En dag får Sol høre sannheten om seg selv, hun er bare en slave. Da hun var liten ble hun røvet fra foreldrene sine fordi hun er av Heksefolket. Sol undres over hvorfor hun ikke har skjønt det før. Heksefolket bor langt mot nord, de har magiske krefter og alle fornuftige folk holder seg langt unna dem. Men nå vil de ha tilbake barna som ble røvet fra dem for mange år siden, og det ser ut til å gå mot krig. Da Sol skjønner hvem hun er og hva de rike herrene har gjort mot henne og hennes familie, rømmer hun fra huset hun har bodd i hele livet for å redde seg selv og sitt folk. Har mangainspirerte illustrasjoner i svart/hvitt. Fantasy for mellomtrinnet.

God, leselig skrift

Originaltittel: De stulna barnen

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha