Jordskjelv! Robert Coupe ; oversatt fra engelsk av Arve Lauvnes

By: Contributor(s): Original language: English Series: Topp fakta. Jeg leser lett!Publication details: [Oslo] Gyldendal cop. 2011Description: 32 s. kol. illISBN:
  • 9788205405950
Subject(s): DDC classification:
  • 551.22
  • 5
Contents:
Har innholdsfortegnelse, ordliste, register
Summary: Under jordoverflaten er det spenninger som får bakken til å riste. Her kan man lese om hva som skjer når bakken begynner å riste, hvorfor de fleste og kraftigste jordskjelvene skjer i bestemte områder på Jorden, og hvorfor de fleste jordskjelv er svake, men noe kan også være voldsomme og farlige. "Topp fakta" er en kunnskapsserie delt inn i fire ulike fargenivåer, fra å begynne å lese, til å lese med flyt. Jeg leser lett!" har rød fargekode. Bøkene har enda flere fakta og lengre setninger som gir leseren flere utfordringer. Har mange illustrasjoner. Faktabok for mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen u 551.22 C (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 27/10/2023 73168315

Har innholdsfortegnelse, ordliste, register

Under jordoverflaten er det spenninger som får bakken til å riste. Her kan man lese om hva som skjer når bakken begynner å riste, hvorfor de fleste og kraftigste jordskjelvene skjer i bestemte områder på Jorden, og hvorfor de fleste jordskjelv er svake, men noe kan også være voldsomme og farlige. "Topp fakta" er en kunnskapsserie delt inn i fire ulike fargenivåer, fra å begynne å lese, til å lese med flyt. Jeg leser lett!" har rød fargekode. Bøkene har enda flere fakta og lengre setninger som gir leseren flere utfordringer. Har mange illustrasjoner. Faktabok for mellomtrinnet.

God, leselig skrift

Originaltittel: Earthquakes

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha