Møt fjellreven Nina E. Eide, Terje Borg og Camilla Næss ; illustrert av Inger Lise Belsvik

By: Contributor(s): Publication details: Bergen Mangschou 2013Description: 44 s. kol. illISBN:
  • 9788282380720
Subject(s): DDC classification:
  • 599.776
  • 5
Summary: Fjellreven lever bare på fjellet, det har den gjort i tusenvis av år. Men nå finnes det ikke mange igjen. Fjellreven står i fare for å bli utryddet i Skandinavia. Denne boka følger fjellreven gjennom et helt år. Her får man vite hva fjellreven driver med, og hvor den holder til. I tillegg får man vite hva vi menneskene kan gjøre for å hjelpe den å overleve. Illustrasjoner i nostalgisk strek. Faktabok for småskole-/mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen bl E (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 09/11/2022 73167394

Fjellreven lever bare på fjellet, det har den gjort i tusenvis av år. Men nå finnes det ikke mange igjen. Fjellreven står i fare for å bli utryddet i Skandinavia. Denne boka følger fjellreven gjennom et helt år. Her får man vite hva fjellreven driver med, og hvor den holder til. I tillegg får man vite hva vi menneskene kan gjøre for å hjelpe den å overleve. Illustrasjoner i nostalgisk strek. Faktabok for småskole-/mellomtrinnet.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha