Leon Mons Kallentoft og Markus Lutteman ; oversatt fra svensk av Kurt Hanssen

By: Contributor(s): Original language: Swedish Series: Herkulesserien ; [2]Publication details: Oslo Kagge cop. 2016Description: 396 sISBN:
  • 9788248917786
Uniform titles:
  • Leon
Subject(s): Genre/Form: Summary: En forskrekket gutt er fengslet i et bur i et rom inne i fjellet. Et filmkamera fanger opp gråten bak jerngitteret. Som en mørk, løveaktig skygge beveger kidnapperen seg i bakgrunnen, under en digital klokke som ubønnhørlig teller ned. Når kriminalinspektør Zack Herry får se en direktesending av filmen, forstår han hvilken forferdelige skjebne som venter gutten og sverger på at han skal finne frem til hulen innen tiden. Samtidig er Zack i ferd med å tape kampen mot avhengigheten og hans venn og kollega Deniz er i ferd med å gi ham opp. I et mørkt og kaldt Stockholm utspiller det seg en hensynsløs lek der Zack Herry aldri har vært nærmere døden. Leon er den frittstående fortsettelsen i Hercules-serien.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Krim Flesberg bibliotek Samlingen krim K (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73171514

En forskrekket gutt er fengslet i et bur i et rom inne i fjellet. Et filmkamera fanger opp gråten bak jerngitteret. Som en mørk, løveaktig skygge beveger kidnapperen seg i bakgrunnen, under en digital klokke som ubønnhørlig teller ned. Når kriminalinspektør Zack Herry får se en direktesending av filmen, forstår han hvilken forferdelige skjebne som venter gutten og sverger på at han skal finne frem til hulen innen tiden. Samtidig er Zack i ferd med å tape kampen mot avhengigheten og hans venn og kollega Deniz er i ferd med å gi ham opp. I et mørkt og kaldt Stockholm utspiller det seg en hensynsløs lek der Zack Herry aldri har vært nærmere døden. Leon er den frittstående fortsettelsen i Hercules-serien.

Originaltittel: Leon

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha