Rampete Robin og kannibalforbannelsen Francesca Simon ; oversatt av Dagny Holm Lydbok

By: Contributor(s): Original language: English Series: Rampete RobinPublication details: [Oslo] Lydbokforl. 2016Description: 1 CD (1 t, 1 min)ISBN:
  • 9788242171566
Uniform titles:
  • Horrid Henry's cannibal curse
Genre/Form:
Contents:
Inneholder 4 fortellinger
Lest av Espen Beranek HolmSummary: Her er fire nye historier om Rampete Robin. Det er gatefest og Robin er overbevist om at han er den sikre vinner av bakekonkurransen. Den eldgamle kannibalforbannelsen blir brukt som skremsel, men det spørs hvem det er som skremmer hvem. Rampete Robin byr på alle sine tips og triks når han avslører sin ekstra rampete oppskrift for å få perfekte foreldre. I den siste historien opptrer Rampete Robin som lesehest. Men det er ikke sikkert at foreldrene hans er vilt begeistret for det. Omtalen er utarbeidet av BS.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Lydbok Flesberg bibliotek Samlingen b lyd S (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 26/06/2024 73171989

Inneholder 4 fortellinger

Lest av Espen Beranek Holm

Her er fire nye historier om Rampete Robin. Det er gatefest og Robin er overbevist om at han er den sikre vinner av bakekonkurransen. Den eldgamle kannibalforbannelsen blir brukt som skremsel, men det spørs hvem det er som skremmer hvem. Rampete Robin byr på alle sine tips og triks når han avslører sin ekstra rampete oppskrift for å få perfekte foreldre. I den siste historien opptrer Rampete Robin som lesehest. Men det er ikke sikkert at foreldrene hans er vilt begeistret for det. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 6-11 år

Originaltittel: Horrid Henry's cannibal curse

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha