Ikke glem meg en gossip girl roman Cecily von Ziegesar ; oversatt av Torleif Sjøgren-Erichsen

By: Contributor(s): Original language: English Series: Gossip girl ; 11Publication details: [Oslo] Gyldendal 2008Description: 271 sISBN:
  • 9788205378360
Subject(s): DDC classification:
  • 5
Summary: Gossip girl kan beskrives som den populære TV-serien "Sex og singelliv" for et yngre publikum. Serien handler om livet til en gjeng overklasseungdommer på Manhattans Upper East Side. Gossip girl er den som står for sladderen på sin egen nettside. Årsaken til at hun vet alt om hva som skjer i disse innerste privilegerte kretser er at hun er én av dem. Denne gang er sommeren snart slutt og college venter for de fleste. Nate og Blair har vært en måned på sjøen i en tyvlånt yacht. Hjemme ligger et kjærlighetsbrev og venter på Nate fra Serena. De fleste tror at Dan er homofil og moren hans arrangerer et ut-av-skapet-party for ham, men selskapet gjør ikke Dan lykkelig. Serena finner ut at New York ligger for hennes føtter og har slett ikke lyst til å begynne på Yale. Fortelling for ungdomstrinnet.Continues: Aldri lyve for deg
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Gossip girl kan beskrives som den populære TV-serien "Sex og singelliv" for et yngre publikum. Serien handler om livet til en gjeng overklasseungdommer på Manhattans Upper East Side. Gossip girl er den som står for sladderen på sin egen nettside. Årsaken til at hun vet alt om hva som skjer i disse innerste privilegerte kretser er at hun er én av dem. Denne gang er sommeren snart slutt og college venter for de fleste. Nate og Blair har vært en måned på sjøen i en tyvlånt yacht. Hjemme ligger et kjærlighetsbrev og venter på Nate fra Serena. De fleste tror at Dan er homofil og moren hans arrangerer et ut-av-skapet-party for ham, men selskapet gjør ikke Dan lykkelig. Serena finner ut at New York ligger for hennes føtter og har slett ikke lyst til å begynne på Yale. Fortelling for ungdomstrinnet.

Originaltittel: Don't you forget about me

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha