Rampete Robins underbukse Francesca Simon ; illustrert av Tony Ross ; oversatt av Dagny Holm

By: Contributor(s): Original language: English Series: Lett å lesePublication details: [Oslo] Gyldendal 2014Description: 69 s. kol. illISBN:
  • 9788252582932
Uniform titles:
  • Horrid Henry's underpants
Genre/Form: Summary: Rampete Robin er en sjarmerende liten gutt, som finner på uendelig mye galt. Det er ingenting vondt i Robin, men han har det med å finne på de mest elleville rampestreker. Broren hans, derimot, som heter Perfekte Peter, gjør aldri noe galt. "I Rampete Robins underbukse" kan man blant annet lese om da Rampete Robin må skrive takkebrev til tante Rakel for en stygg presang han har fått, hvordan han later som han spiser opp grønnsakene sine, hvordan han konkurrerer med Perfekte Peter om hvem som er sykest og om hvordan det gikk da Rampete Robin tok på seg feil underbukse - den rosa jenteunderbuksa med blonder han fikk i fødselsdagspresang. Rampete Robin "Lett å lese" har korte kapitler og oppslag med lite tekst og store illustrasjoner. Lettlest for småskole-/mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b S (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 17/10/2023 73173361

1. norske utg. 2005

Rampete Robin er en sjarmerende liten gutt, som finner på uendelig mye galt. Det er ingenting vondt i Robin, men han har det med å finne på de mest elleville rampestreker. Broren hans, derimot, som heter Perfekte Peter, gjør aldri noe galt. "I Rampete Robins underbukse" kan man blant annet lese om da Rampete Robin må skrive takkebrev til tante Rakel for en stygg presang han har fått, hvordan han later som han spiser opp grønnsakene sine, hvordan han konkurrerer med Perfekte Peter om hvem som er sykest og om hvordan det gikk da Rampete Robin tok på seg feil underbukse - den rosa jenteunderbuksa med blonder han fikk i fødselsdagspresang. Rampete Robin "Lett å lese" har korte kapitler og oppslag med lite tekst og store illustrasjoner. Lettlest for småskole-/mellomtrinnet.

Lettlest

Originaltittel: Horrid Henry's underpants

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha