Polly-Esther på søpla tegnet og fortalt av Tiril Valeur

By: Publication details: [Oslo] Omnipax cop. 2012Description: [41] s. kol. illISBN:
  • 9788253035178
Subject(s): DDC classification:
  • 5
  • 001.9
Summary: Faren til Polly-Esther har kastet den gamle kommoden hennes på søppeldynga. Polly-Esther og det lille monsteret Lo må dra til dynga for å finne den igjen, siden kommoden er portalen inn til Kakafonia, monsterverdenen. De finner kommoden, og for monstrene som elsker søppel, er søppelfyllinga et eldorado for dem. Fortellingen har et underliggende tema om at det ikke alltid er nødvendig å kjøpe nytt, om det gamle ikke er ødelagt. Historien har mye humor og ordspill. Fortelling for småskole-/mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b V (Browse shelf(Opens below)) 1.ex In transit from Flesberg skolebibliotek to Flesberg bibliotek since 15/06/2022 73169775

Faren til Polly-Esther har kastet den gamle kommoden hennes på søppeldynga. Polly-Esther og det lille monsteret Lo må dra til dynga for å finne den igjen, siden kommoden er portalen inn til Kakafonia, monsterverdenen. De finner kommoden, og for monstrene som elsker søppel, er søppelfyllinga et eldorado for dem. Fortellingen har et underliggende tema om at det ikke alltid er nødvendig å kjøpe nytt, om det gamle ikke er ødelagt. Historien har mye humor og ordspill. Fortelling for småskole-/mellomtrinnet.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha