Klara rydder Hans Chr. Hansen ; illustrert av Dorte Karrebæk ; oversatt av Lisbeth Kristoffersen

By: Contributor(s): Original language: Danish Series: LesestartPublication details: [Oslo] Gyldendal 2008Description: 24 s. kol. illISBN:
  • 9788205383425
DDC classification:
  • 5
Summary: Klara er sur. Hun har fått beskjed om å rydde opp. Det gidder hun ikke og går derfor bort til Emma som har godteridag. Men Emma er også sur, for hun har fått beskjed om å rydde før hun får godteri. Hun håper Klara vil hjelpe henne. Lesestart er en serie for de helt ferske leserne. Bøkene har korte linjer og lite tekst på hvert oppslag. Fortellingene er på ca. 400 til 600 ord og er utstyrt med mange illustrasjoner. Fortelling for småskoletrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg skolebibliotek Samlingen b/bu H (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 74200991

Klara er sur. Hun har fått beskjed om å rydde opp. Det gidder hun ikke og går derfor bort til Emma som har godteridag. Men Emma er også sur, for hun har fått beskjed om å rydde før hun får godteri. Hun håper Klara vil hjelpe henne. Lesestart er en serie for de helt ferske leserne. Bøkene har korte linjer og lite tekst på hvert oppslag. Fortellingene er på ca. 400 til 600 ord og er utstyrt med mange illustrasjoner. Fortelling for småskoletrinnet.

Lettlest

Originaltittel: Klara rydder op

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha