København topp 10 Antonia Cunningham ; [norsk oversettelse: Hege Høiby og Krister Tångring]

By: Contributor(s): Original language: English Series: Gyldendals Topp 10 reiseguiderPublication details: Oslo Gyldendal cop. 2014Description: 128 s. kol. ill., kart 1 kartISBN:
  • 9788205457751
Uniform titles:
  • Copenhagen
Subject(s): DDC classification:
  • 914.891404
  • 5
Summary: Dette er en hendig reiseguide til å ha i lomma eller veska på reisen. Målgruppen er de som reiser på en kortere ferie, og som trenger hjelp til å velge ut attraktive steder og severdigheter. Boken presenterer ti spennende reisemål på det aktuelle feriestedet og forteller om severdigheter. Her er også ti på topp innenfor forskjellige temaer som kirker, museer, kunst, shopping og restauranter m.m. En egen del tar for seg praktisk informasjon.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen 914.8914 C (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73167179

1. norske utg. 2009

Dette er en hendig reiseguide til å ha i lomma eller veska på reisen. Målgruppen er de som reiser på en kortere ferie, og som trenger hjelp til å velge ut attraktive steder og severdigheter. Boken presenterer ti spennende reisemål på det aktuelle feriestedet og forteller om severdigheter. Her er også ti på topp innenfor forskjellige temaer som kirker, museer, kunst, shopping og restauranter m.m. En egen del tar for seg praktisk informasjon.

Originaltittel: Copenhagen

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha