Til ungdommen en film av Kari Anne Moe Dvd

Contributor(s): Publication details: [Oslo] Paramount Home Entertainment [2012]Description: 1 DVD (1 t, 58 min) lyd, kolSubject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 303.62
  • 5
Summary: Fire ungdommer vil gjøre verden til et bedre sted. Sommeren 2011 endrer alt seg. For alltid. Sana, Henrik, Haakon og Johanne er med i ulike ungdomspartier. Sana (SU) øver seg på å ta ordet fora et publikum, Henrik (FPU) er lei av å forsvare seg mot de som sier at partiet hans er rasistisk. Haakon (Unge Høyre) har som mål å bli valgt inn i kommunestyret, og Johanne (AUF) er i ferd med å trekke seg som skolevalgsdebattant fordi hun ikke takler presset. Hun bestemmer seg likevel for å dra på sommerleir. Full av forventning tar hun ferien til Utøya. Samtidig er Sana i Oslo sentrum på vei til valgkampkonferanse. Så smeller det. Filmen fikk terningkast 4-5 i norske aviser.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
DVD Flesberg bibliotek Samlingen dvd DOK T (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73170262

Produksjonsår: 2012

Fire ungdommer vil gjøre verden til et bedre sted. Sommeren 2011 endrer alt seg. For alltid. Sana, Henrik, Haakon og Johanne er med i ulike ungdomspartier. Sana (SU) øver seg på å ta ordet fora et publikum, Henrik (FPU) er lei av å forsvare seg mot de som sier at partiet hans er rasistisk. Haakon (Unge Høyre) har som mål å bli valgt inn i kommunestyret, og Johanne (AUF) er i ferd med å trekke seg som skolevalgsdebattant fordi hun ikke takler presset. Hun bestemmer seg likevel for å dra på sommerleir. Full av forventning tar hun ferien til Utøya. Samtidig er Sana i Oslo sentrum på vei til valgkampkonferanse. Så smeller det. Filmen fikk terningkast 4-5 i norske aviser.

Tillatt for alle

Norsk tale og tekst

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha