Ingen grenser vilje, evner og pågangsmot har ingen grenser - 11 funksjonshemmede på tur med Lars Monsen Dvd

Contributor(s): Publication details: Oslo Walt Disney Studios Home Entertainment 2010Description: 2 DVD-er (5 t) lyd, kolSubject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 5
  • 914.8977
Medvirkende: Lars MonsenSummary: Lars Monsen er kjent for sine lange turer på egenhånd. Nå er han på en ny ekspedisjon, men ikke alene. Sammen med ham på turen er 11 funksjonshemmede. I 30 dager skal de 12 pluss et TV-team gå gjennom villmarka på Nordkalotten, der Lars tidligere har vært på tur og er godt kjent. Ekspedisjonen danner grunnlaget for en serie på seks TV-programmer, som ble sendt på NRK1 fra januar 2010 under navnet "Ingen grenser".
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
DVD Flesberg bibliotek Samlingen dvd NAT I (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73166088

På omslaget: NRK

Filmen laget: 2010

Medvirkende: Lars Monsen

Lars Monsen er kjent for sine lange turer på egenhånd. Nå er han på en ny ekspedisjon, men ikke alene. Sammen med ham på turen er 11 funksjonshemmede. I 30 dager skal de 12 pluss et TV-team gå gjennom villmarka på Nordkalotten, der Lars tidligere har vært på tur og er godt kjent. Ekspedisjonen danner grunnlaget for en serie på seks TV-programmer, som ble sendt på NRK1 fra januar 2010 under navnet "Ingen grenser".

Tillatt for alle

Norsk tekst og tale

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha