Redd fuglen! tekst: Helena Bross ; bilder: Kadri Ilves ; [oversatt av Anne Horn]

By: Contributor(s): Original language: Swedish Series: Solgata 1Publication details: Oslo Omnipax 2016Description: 59 s. kol. illISBN:
  • 9788283150612
Uniform titles:
  • Rädda fågeln!
Subject(s): Genre/Form: Summary: Hele klassen sitter og jobber da noe plutselig smeller inn i ruta. Det er fugl som har fløyt rett inn i vinduet. Barna løper ut for å se om det går bra med den lille fuglen, om den vil klare seg. Serien "Solgata 1" består av lettleste bøker med korte setninger og enkle ord i versaler. Fargeillustrasjonene gjenspeiler budskapet i teksten og gjør det enklere å forstå innholdet. Lettlest for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen b B (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 05/06/2023 73171794

På omslaget: Ekstra lett å lese

Hele klassen sitter og jobber da noe plutselig smeller inn i ruta. Det er fugl som har fløyt rett inn i vinduet. Barna løper ut for å se om det går bra med den lille fuglen, om den vil klare seg. Serien "Solgata 1" består av lettleste bøker med korte setninger og enkle ord i versaler. Fargeillustrasjonene gjenspeiler budskapet i teksten og gjør det enklere å forstå innholdet. Lettlest for småskole-/mellomtrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 6-11 år

Lettlest, Store bokstaver (versaler)

Originaltittel: Rädda fågeln!

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha