Nissekrigen Ikaros Olsens kamp for å nå toppen Bjørn Ingvaldsen

By: Ingvaldsen, Bjørn n, 1962- | n, 1962-Publication details: [Oslo] Gyldendal 2015 Description: 130 sISBN: 9788205486188Subject(s): Besteforeldre og barnebarn | RikdomGenre/Form: Humoristisk | Roman Summary: 12 år gamle Ikaros Olsen bor i tredje kjelleretasje sammen med bestefar som har vært dykker, og som dermed vet alt om det å være på bunnen. Men Ikaros vil ikke være på bunnen mer. Han er ferdig med å være nederst sammen med den kjempefattige bestefaren. Nå vil han opp, han vil bli rik og lykkelig. Og han har en plan. Og den planen heter Dick, den rikeste av de rike i klassen. Ikaros skal sørge for å bli invitert hjem til Dick. Der skal han lære alt om å være rik. Dette er en svart komedie om veien oppover, og muligens litt nedover. Fortelling for mellomtrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek
Samlingen
u I (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73171616
Bok Flesberg bibliotek
Samlingen
u I (Browse shelf(Opens below)) 2.ex In transit from Flesberg bibliotek to Flesberg skolebibliotek since 25/02/2022 75000816

12 år gamle Ikaros Olsen bor i tredje kjelleretasje sammen med bestefar som har vært dykker, og som dermed vet alt om det å være på bunnen. Men Ikaros vil ikke være på bunnen mer. Han er ferdig med å være nederst sammen med den kjempefattige bestefaren. Nå vil han opp, han vil bli rik og lykkelig. Og han har en plan. Og den planen heter Dick, den rikeste av de rike i klassen. Ikaros skal sørge for å bli invitert hjem til Dick. Der skal han lære alt om å være rik. Dette er en svart komedie om veien oppover, og muligens litt nedover. Fortelling for mellomtrinnet.

Alder: 9-13 år

God, leselig skrift

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha