Dustedagboka 9 og 10 Rachel Renée Russell ; oversatt av Kirsti Vogt Lydbok

By: Contributor(s): Original language: English Series: Dustedagboka ; 9-10Publication details: [Oslo] Lydbokforl. 2016Description: 5 CD-er (5 t, 26 min)ISBN:
  • 9788242171870
Uniform titles:
  • Dork diaries
Contained works:
  • Russell, Rachel Renée 1963- Nedtegnelser fra en dustete dramaqueen - NOT!
  • Russell, Rachel Renée 1963- Nedtegnelser fra en perfekt hundepasser - NOT!
Genre/Form:
Contents:
Innhold: Nedtegnelser fra en dustete dramaqueen - NOT! ; Nedtegnelser fra en perfekt hundepasser - NOT!
Lest av Silje StorsteinSummary: "Nedtegnelser fra en dustete dramaqueen - NOT!": Det er fullstendig katastrofe. Den slemme MacKenzie har stjålet dagboka til Nikki. Nå er Nikki redd hun kommer til å røpe alle de hemmelige tankene hennes. Men det er ikke bare Nikkis dagbok MacKenzie er interessert i. MacKenzie tar over Nikkis dagbok og forteller alt om sitt fabelaktige liv, og hva hun egentlig synes om Nikki og de dustet vennene. "Nedtegnelser fra en perfekt hundepasser - NOT": Nikki og bestevennene hennes, Brandon, Chloe og Zoey har fått en viktig oppgave. Nikki må gjemme sju nydelige hundevalper fra to foreldre, en bråkete lillesøster, en hel ungdomsskole og en ond jente som søker hevn, Mackenzie Hollister. Om noen skal klare det, må det være Nikki, men ikke uten noen hysteriske utfordringer underveis. Her er motgang og gleder, skrevet i dagbokstil.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Lydbok Flesberg skolebibliotek Samlingen u lyd R (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 29/06/2023 73171775

Innhold: Nedtegnelser fra en dustete dramaqueen - NOT! ; Nedtegnelser fra en perfekt hundepasser - NOT!

Lest av Silje Storstein

"Nedtegnelser fra en dustete dramaqueen - NOT!": Det er fullstendig katastrofe. Den slemme MacKenzie har stjålet dagboka til Nikki. Nå er Nikki redd hun kommer til å røpe alle de hemmelige tankene hennes. Men det er ikke bare Nikkis dagbok MacKenzie er interessert i. MacKenzie tar over Nikkis dagbok og forteller alt om sitt fabelaktige liv, og hva hun egentlig synes om Nikki og de dustet vennene. "Nedtegnelser fra en perfekt hundepasser - NOT": Nikki og bestevennene hennes, Brandon, Chloe og Zoey har fått en viktig oppgave. Nikki må gjemme sju nydelige hundevalper fra to foreldre, en bråkete lillesøster, en hel ungdomsskole og en ond jente som søker hevn, Mackenzie Hollister. Om noen skal klare det, må det være Nikki, men ikke uten noen hysteriske utfordringer underveis. Her er motgang og gleder, skrevet i dagbokstil.

Alder: 9-13 år

Originaltittel: Dork diaries

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha