Skyv og dra Denise Ryan ; oversatt fra engelsk av Elisabeth Bjørnson

By: Contributor(s): Original language: English Series: Topp fakta. Jeg vil lese!Publication details: [Oslo] Gyldendal cop. 2010Description: 24 s. kol. illISBN:
  • 9788205397903
Uniform titles:
  • Push and pull
Subject(s): DDC classification:
  • 531.6
  • 5
Contents:
Har innholdsfortegnelse
Summary: Ved å studere bildene i boka kan man lære mer om hva som kan brukes til å skyve og å dra, samt finne ut hvordan det fungerer. "Topp fakta" er en kunnskapsserie delt inn i fire ulike fargenivåer, fra å begynne å lese, til å lese med flyt. "Jeg vil lese!" har gul fargekode og er beregnet for lesere som er i ferd med å knekke lesekoden. Bøkene tar opp kjente emner og enkle ord gjør lesestarten lettere. Har mange fargebilder, tydelig og enkel tekst, ord med store bokstaver og enkle overskrifter. Faktabok for småskoletrinnet.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen u 531.6 R (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Checked out 14/06/2023 73165429

Har innholdsfortegnelse

Ved å studere bildene i boka kan man lære mer om hva som kan brukes til å skyve og å dra, samt finne ut hvordan det fungerer. "Topp fakta" er en kunnskapsserie delt inn i fire ulike fargenivåer, fra å begynne å lese, til å lese med flyt. "Jeg vil lese!" har gul fargekode og er beregnet for lesere som er i ferd med å knekke lesekoden. Bøkene tar opp kjente emner og enkle ord gjør lesestarten lettere. Har mange fargebilder, tydelig og enkel tekst, ord med store bokstaver og enkle overskrifter. Faktabok for småskoletrinnet.

God, leselig skrift

Originaltittel: Push and pull

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha