Kim på potte Pauline Oud ; oversatt av Hedda Vormeland

By: Contributor(s): Original language: Dutch Publication details: [Oslo] Cappelen Damm 2016Description: [25] s. kol. illISBN:
  • 9788202485627
Uniform titles:
  • Kas op het potje
Subject(s): Genre/Form: Summary: Kim har fått en ekte underbukse og skal lære å sitte på den røde potta. Men i begynnelsen er det ganske uvant. Han setter seg på potta og venter på tiss, men det kommer ikke noe. Mens Kim leker, er det noe som kiler i magen, og underbuksa blir helt våt. Etter maten kjenner han noe kile i magen igjen. Mon tro om han rekker å sette seg på potta denne gangen. Dette er en gjenkjennelig fortelling om pottetrening. Billedbok for førskolebarn. Omtalen er utarbeidet av BS.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Date due Barcode
Bok Flesberg bibliotek Samlingen bl O (Browse shelf(Opens below)) 1.ex Available 73172648

Kim har fått en ekte underbukse og skal lære å sitte på den røde potta. Men i begynnelsen er det ganske uvant. Han setter seg på potta og venter på tiss, men det kommer ikke noe. Mens Kim leker, er det noe som kiler i magen, og underbuksa blir helt våt. Etter maten kjenner han noe kile i magen igjen. Mon tro om han rekker å sette seg på potta denne gangen. Dette er en gjenkjennelig fortelling om pottetrening. Billedbok for førskolebarn. Omtalen er utarbeidet av BS.

Alder: 0-6 år

God, leselig skrift

Originaltittel: Kas op het potje

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha